19:10 17.10.2017

Прокуратура Києва не отримувала заяви від Гелетея і матеріалів від поліції щодо інциденту під Радою

2 хв читати
Прокуратура Києва не отримувала заяви від Гелетея і матеріалів від поліції щодо інциденту під Радою

До прокуратури Києва не надходили заяви про інцидент між позафракційним народним депутатом Володимиром Парасюком і начальником Управління державної охорони України Валерієм Гелетеєм, що стався у вівторок біля будівлі Верховної Ради.
"Заява від начальника УДО Гелетея до нас не надходила, також не було матеріалів від Національної поліції", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок в прес-службі прокуратури Києва.
Як повідомлялося, у вівторок вдень між В.Парасюком і В.Гелетеєм виник конфлікт.
Відео інциденту виклав у своїй сторінці в Facebook директор інформаційного ресурсу "Трипільський край" Євген Цяпенко. Зокрема, В.Парасюк і парламентарій Сергій Лещенко (фракція "Блок Петра Порошенко") побачили В.Гелетея біля будівлі парламенту і почали обурюватися великою кількістю правоохоронців. В.Парасюк також пригадав В.Гелетею події в Іловайську (останній тоді був міністром оборони України). Депутат штовхнув начальника УДО, а потім ударив ногою.
В.Гелетей на удар не відповів, а В.Парасюка відтягнули від начальника УДО. Потім В.Гелетей сам підійшов до нардепів і, судячи з усього, безсторонньо відгукнувся про В.Парасюка. На це нардеп знову вдарив ногою. Після цього депутати спокійно пішли далі.
Пізніше в ефірі телеканалу "112.Украіна", відповідаючи на питання про те, як будуть кваліфіковані дії В.Парасюка під будівлею Верховної Ради, начальник столичного управління Нацполіціі Андрій Крищенко сказав: "Подія зареєстрована в журналі Єдиного обліку, матеріали будуть передані в прокуратуру, враховуючи статус Парасюка ... Рішення буде приймати прокуратура ".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА