14:30 18.10.2017

Кабмін схвалив підписання Рамкової програми партнерства з ООН до 2022 року

1 хв читати
Кабмін схвалив підписання Рамкової програми партнерства з ООН до 2022 року

Кабінет Міністрів України схвалив підписання Рамкової програми партнерства з Організацією Об'єднаних Націй на 2018-2022 роки з триденним доопрацюванням.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", відповідне рішення було ухвалене на засіданні уряду в середу.

Кабмін надав повноваження на підписання програми першому віце-прем'єрові - міністрові економічного розвитку і торгівлі України Степану Кубіву.

Згідно з повідомленням прес-служби Міністерства економічного розвитку і торгівлі, ця рамкова програма передбачає підписання нового стратегічного документа на п’ять років для подальшого фінансування установами, фондами та програмами системи ООН.

Допомога ООН надаватиметься за чотирма напрямами партнерства: 1) стале економічне зростання, навколишнє середовище і зайнятість; 2) рівний доступ до якісних та інклюзивних послуг і соціального захисту; 3) демократичне врядування, верховенство права і громадська участь; 4) безпека громадян, соціальна єдність і відновлення з особливим акцентом на Сході.

Орієнтовний обсяг ресурсів, які передбачається залучити на реалізацію Рамкової програми, становить $675,6 млн.

Підписання угоди має відбутися під час тижня ООН, присвяченого Дню ООН, який відзначається 24 жовтня 2017 року, а також з огляду на святкування цього року 25-ї річниці ООН в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА