10:02 19.10.2017

Ніч у наметовому містечку під ВР пройшла без пригод

2 хв читати
Ніч у наметовому містечку під ВР пройшла без пригод

Станом на ранок четверга обстановка в урядовому кварталі в центрі Києва залишається спокійною, службовці установ ідуть на робочі місця, активісти з наметового містечка, встановленого на вул. Грушевського біля будівлі Верховної Ради, снідають і п'ють чай, спілкуються.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", поліцейські кордони з металевих огорож, на яких правоохоронці оглядають особисті речі на предмет наявності потенційно небезпечних виробів, встановлені в двох місцях - біля готелю "Київ" і на вул. Садовій. При цьому всіх охочих пройти до наметового містечка правоохоронці після огляду пропускають без перешкод.

Біля двох входів у будівлю парламентських комітетів станом на 8.00-9.00 четверга активістів немає, проте стоять по десятку правоохоронців.

У самому наметовому містечку кореспонденту повідомили, що ніч пройшла спокійно. "Всі живі і здорові. Провокацій не було", - розповів активіст із шевронами колишнього добровольчого батальйону "Донбас".

При цьому оцінити кількість активістів, які ночували в наметовому містечку, доволі складно, оскільки вони постійно переміщуються по своїх справах.

На сцені, встановленій на площі Конституції біля будівлі парламенту, наразі порожньо, саму конструкцію та апаратуру вартують представники партії "Національний корпус". Вони пояснили, що забезпечують збереження майна партії.

У Маріїнському парку в 9.00 почали збиратися в колону близько сотні літніх жінок з прапорами столичного відділення ВО "Батьківщина".

Разом з тим, біля верхнього виходу зі станції метро "Хрещатик", що виходить до урядового кварталу, також зібралися кілька сотень жінок похилого віку. Вони пояснили кореспонденту агентства, що мають намір у четвер продовжити розпочату у вівторок, 17 жовтня, акцію під стінами Нацбанку України.

По периметру будівлі Верховної Ради, як і раніше, стоять щільним ланцюгом співробітники Нацполіції та Нацгвардії в захисному обмундируванні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

Українська авіація завдала за добу ударів по восьми місцях скупчення окупантів і трьох систем ППО

За добу на фронті вдвічі зросла кількість бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 ворожих атак

У 2-му Міжнародному саміті міст і регіонів у Києві візьмуть участь понад 100 делегатів із 16 країн, планується підписання понад 10 угод

Голова Військового комітету НАТО розкритикував Бельгію за недостатні зусилля у сфері оборони

Температура у світі підвищиться щонайменше на 2,5 градуса в цьому столітті - дослідження

Печерський райсуд 9 травня розгляне клопотання ДБР і ОГП про повторний арешт вагонів ПГЗК Ferrexpo у справі незаконного використання корисних копалин

Результати виборів президента РФ є нікчемними - ЦВК України

Арахамія: Кілька тисяч осіб захочуть умовно достроково звільнитися від відбування покарання для проходження військової служби

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА