10:04 19.10.2017

Постраждалі в ДТП в центрі Харкова сестри прооперовані й залишаються в реанімації

2 хв читати
Постраждалі в ДТП в центрі Харкова сестри прооперовані й залишаються в реанімації

 Дві сестри, які постраждали в результаті ДТП напередодні наїзду позашляховика Lexus на натовп людей на вул. Сумській у Харкові, прооперовані і наразі у відділенні реанімації міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

"У обох ушкодження внутрішніх органів і переломи, в однієї з них також складна черепно-мозкова травма. Зараз обидві сестри прооперовані та в реанімації", - повідомили кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Харківської міськради в четвер вранці.

За словами співрозмовника агентства, у швидкій залишаються також ще двоє травмованих в результаті ДТП, доставлених напередодні ввечері. Крім того, за ніч у лікарні звернулися ще три людини (водій Volkswagen'а, водій і пасажирка Lexus'а). Всі троє оглянуті, від госпіталізації відмовилися.

За інформацією прес-служби Харківської облдержадміністрації, ще двоє травмованих (зокрема вагітна жінка), доставлені в обласну клінічну лікарню, - в нормальному стані.

"Вагітність у жінки на 20-му тижні збережена, прогноз хороший", - повідомили в прес-службі Харківської ОДА.

Як повідомлялося, увечері 18 жовтня на перехресті вул. Сумської та провулка Мечникова в Харкові автомобіль Lexus RX під керуванням 20-річної дівчини, рухаючись на заборонний сигнал світлофора, скоїв зіткнення з автомобілем Volkswagen Touareg під керуванням чоловіка 49 років. В результаті зіткнення Lexus вилетів на тротуар вул. Сумської та скоїв наїзд на 11 пішоходів, 5 з яких загинули на місці (4 дівчини і хлопець), інші були доставлені в медустанови.

Водій Lexus'a затримана. ДТП розслідується за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, в результаті якого загинули кілька людей) КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА