07:31 21.10.2017

Нацрада з питань телерадіомовлення припинила мовлення радіостанцій компаній UMH на 36 FM-частотах

2 хв читати
Нацрада з питань телерадіомовлення припинила мовлення радіостанцій компаній UMH на 36 FM-частотах

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення в жовтні не продовжила термін дії ліцензій, а також звернулася до суду про анулювання ліцензій ряду радіостанцій, що входять в медіа-холдинг UMH, повідомив член Нацради Сергій Костинський.
"Підставою для цих рішень стали невчасно подані документи або в цілому непрозора структура власності. Ці рішення є безпрецедентними, але розпочата практика буде застосовуватися до всіх ліцензіатів, які невчасно подали документи або надали некоректні дані про кінцевих бенефіціарів і взагалі структурі медіавласності", - написав С.Костинський на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в п'ятницю.
За його словами, на сьогодні відключено мовлення радіостанцій UMH в таких містах: радіо "Ретро ФМ" у Вінниці, Ковелі, Луцьку, Житомирі, Ужгороді, Хусті, Івано-Франківську, Яремчі, Бориславі, Львові, Рівному, Тернополі, Кам'янці-Подільському, Хмельницькому, Новодністровську, Чернівцях.
Мовлення "Авторадіо" припинено у Вінниці, Дніпрі, Донецьку, Луганську, Львові, Миколаєві Полтаві, Шостці, Харкові, Умані, Нікополі, Херсоні та Житомирі.
"Радіо Next" тепер не працює в містах Вінниця, Дніпро, Павлоград і Маріуполь, а радіостанція "NRJ" - в Запоріжжі.
Як повідомлялося, 5 жовтня 2017 року Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення звернутися до суду з проханням про анулювання ліцензій ряду компаній UMH group. Згідно з повідомленням регулятора, таке рішення він прийняв за підсумками розгляду результатів позапланових перевірок входять до групи ТОВ "Фірма "Волинь" (Київ), ТРК " Пілот-Україна" (Одеса),"Радіо-Авто" (Херсон) ТРК  "Форум" ( Житомир) ТРК "Донецьк ФМ" (Донецьк) ТРО "Довіра" (Київ), Студія "Европозитив" (Київ) ТРК "Киевские ведомости - телерадіоефір" (Київ) ТРК "НБМ-Радіо" (Київ), ТРК "Золоті ворота" (Київ) "Новий горизонт" (Київ), ТРК "ТТ" (Нікополь), радіостанція "Зоря" (Запоріжжя).
Група ВЕТЕК бізнесмена Сергія Курченко і UMH 6 листопада 2013 року достроково закрили угоду купівлі-продажу медіахолдингу. Генеральна прокуратура України в березні 2014 року оголосила С.Курченко в розшук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА