17:25 22.10.2017

Задіяні в АТО на Донбасі бригади ЗСУ найближчим часом змінять інші підрозділи

2 хв читати
Задіяні в АТО на Донбасі бригади ЗСУ найближчим часом змінять інші підрозділи

Президент України Петро Порошенко заявив про швидку ротацію підрозділів Збройних сил України, що беруть участь в антитерористичній операції на Донбасі.

Як повідомляє в неділю прес-служба глави Української держави, під час відвідин в Авдіївці (Донецька обл.) розташування 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ президент зазначив, що найближчим часом підрозділи повернуться в місця своєї постійної дислокації на Волині, в Білій Церкві (Київська обл.), Чугуєві (Харківська обл.), Сєвєродонецьку (Луганська обл.). "На вашу заміну приходять інші бригади, які будуть міцно тримати ваші позиції", – цитує П.Порошенка прес-служба.

Він також заявив, що українська армія повністю змінилася за три роки, а українські воїни є гарантами незалежності Української держави.

"Я хочу сказати, що українська армія кардинально змінилася. Ми маємо інше речове забезпечення, харчове забезпечення", – сказав глава держави.

"Але не тільки це становить силу українського війська. Передусім – це український воїн. Воїн, який воює за свою землю, не віддаючи жодного клаптика ворогові. Воїн, проти якого виявилися неефективними російська пропаганда і технології гібридної війни. Воїн, який демонструє найкращі приклади вірності присязі, мужності та героїзму", – наголосив П.Порошенко.

Президент подякував військовослужбовцям 72-ї, 14-ї, 92-ї, 53-ї бригад ВСУ за блискуче виконання поставлених їм, а також міністром оборони, завдань і передав сертифікати для преміювання найкращих військових бригади.

"Ви є гарантами незалежності нашої держави. Вам сьогодні вірить український народ. Вас боїться ворог", – сказав глава держави і висловив упевненість, що ця висока планка українського воїнства буде збережена.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА