11:06 23.10.2017

На київській Кільцевій дорозі вантажівка протаранила маршрутку

1 хв читати

 У Києві на Кільцевій дорозі в напрямку Одеської площі перед Жулянським шляхопроводом вантажний автомобіль в'їхав в маршрутку, в результаті ДТП постраждали 8 осіб, повідомляє "Еспрессо ТВ".

Як повідомляє в понеділок видання з посиланням на очевидців інциденту, водій маршрутки підрізав вантажівку. В результаті цього вантажний автомобіль наздогнав маршрутку і в'їхав в її задню частину.

"Водій, щоб уникнути великої кількості постраждалих, вивернув кермо вправо, що спричинило перекидання вантажівки", - сказано в повідомленні.

За інформацією "Еспрессо ТБ", в результаті зіткнення до лікарні відвезли трьох осіб, а ще 5 особам надали допомогу на місці.

Як повідомляє спільнота "Київ Оперативний", ДТП сталося близько 9:00 понеділка перед мостом на Жулянах (з боку Борщагівки).

"За попередньою інформацією, аварія почалася з того, що водій маршрутного автобуса "Богдан" в'їхав у вантажівку TATA. Потім в автобус в'їхав самоскид КАМАЗ, водій якого намагався уникнути удару, а тому - з'їхав з дороги і перекинувся на бік і зупинився лише в відбійнику ", - сказано в повідомленні.

Водія маршрутки затиснуло в салоні.

За інформацією "Київ Оперативний", водій вантажівки ТАТА з місця аварії зник.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА