11:37 24.10.2017

Порядок під Радою забезпечують до сотні правоохоронців, наметове містечко залишається на місці

2 хв читати
Порядок під Радою забезпечують до сотні правоохоронців, наметове містечко залишається на місці

Учасники акції протесту біля будівлі Верховної Ради, як і раніше, залишаються на своїх позиціях, за громадським порядком біля будівлі парламенту стежать до 100 правоохоронців.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", територією наметового містечка на проїжджій частині вулиці Грушевського ходять близько 20 учасників акції, переважно, чоловіки у формі з символікою батальйону "Донбас". Деяка частина учасників акції перебуває в наметах, встановлених на вулиці Грушевського.

У свою чергу, співробітники комунальних служб прибирають площу Конституції перед будівлею парламенту, однак намети в Маріїнській парку біля цієї площі залишаються на своїх місцях.

Як повідомлялося, у вівторок, 17 жовтня, під стінами Верховної Ради в Києві зібралося близько чотирьох тисяч осіб. У мітингу взяли участь представники різних політичних сил і громадських організацій, зокрема: "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі, "Батьківщина", "Самопоміч", Громадянська позиція Анатолія Гриценка, "ДемАльянс", "Свобода" і Національний корпус. Серед вимог учасників акції - скасування депутатської недоторканності, створення антикорупційного суду і введення пропорційної виборчої системи з відкритими списками.

19 листопада громадська організація "Реанімаційний пакет реформ", "Центр протидії корупції", "Громадянська платформа", "ДемАльянс", "Самопоміч" та інші заявили про наміри продовжувати протест "іншими методами" і пішли з наметового містечка під Радою. Натомість "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі прийняв рішення продовжувати акцію під Верховною Радою. У наметах також вирішили залишатися прибічники депутатів від "Самопомочі" Єгора Соболєва та Семена Семенченко. Загальна кількість протестувальників скоротилася до 150 осіб.

Поліція закликала мітингувальників прибрати намети з проїжджої частини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА