10:54 25.10.2017

На Кіровоградщині затримали третього педофіла за місяць

1 хв читати

 Працівники поліції Кіровоградської області затримали 21-річного чоловіка, який познущався над 10-річною дитиною, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в області.

Із повідомленням про подію 23 жовтня до Добровеличківського відділення поліції звернулася мати потерпілої. Поліцейські зреагували на тривожний виклик миттєво, підозрюваного затримали. Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст.153 Кримінального кодексу України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої).

Обставини події з'ясовують слідчі. За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від десяти до п'ятнадцяти років.

Це вже третій випадок у Кіровоградській області, зафіксований у жовтні.

3 жовтня затримали 37-річного жителя Новомиргородського району, підозрюваного в зґвалтуванні 3-річної дівчинки. Через кілька годин після перебування в СІЗО - Кропивницького закладу виконання покарань №14 - затриманий помер. Ймовірна причина смерті - серцева недостатність.

9 жовтня стало відомо про затримання 23-річного жителя області, підозрюваного в зґвалтуванні неповнолітньої.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА