07:11 26.10.2017

Вибух, під час якого постраждав нардеп Мосійчук, кваліфікований як теракт, розслідування передано в СБУ

1 хв читати
Вибух, під час якого постраждав нардеп Мосійчук, кваліфікований як теракт, розслідування передано в СБУ

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив, що вибух біля телеканалу "Еспрессо" в Києві, при якому отримав поранення нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, кваліфікований як терористичний акт, розслідування справи передано Службі безпеки України.
"Попередньо, злочинці підірвали мотоцикл, який був припаркований неподалік виходу з телеканалу. Правоохоронці, які знаходяться на місці події з'ясовують усі обставини цього зухвалого злочину. На місці перебуває керівник ГУ ПП в Києві Андрій Крищенко і керівництво главку. Працюють слідчо-оперативні групи Національної поліції . Ймовірно мова може йти про замах на вбивство", - повідомив радник на своїй сторінці в Фейсбук у ніч на четвер.
Пізніше він написав, що слідство щодо вибуху на вул. Адама Міцкевича передано СБУ, процесуальне керівництво здійснює ГПУ. "Стаття 258 КК -"терористичний акт", - повідомив радник.
Увечері, 25 жовтня, в Києві, на виході з офісу телеканалу "Еспрессо" під час вибуху був поранений нардер Ігор Мосійчук ("Радикальна партія"). У момент вибуху поряд з депутатом був присутній політолог Віталій Бала, який також отримав поранення. Охоронець народного депутата незабаром помер в лікарні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА