12:20 26.10.2017

Мінінформполітики повідомили коли прибудуть Умеров і Чийгоз

1 хв читати
Мінінформполітики повідомили коли прибудуть Умеров і Чийгоз

Заступники голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров і Ахтем Чийгоз прибудуть з Туреччини до України у четвер увечері, очікуваний час прибуття літака - 19:50, повідомила перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джеппар.

"Час прибуття літака: 19:50", - написала Е.Джаппар на своїй сторінці в Facebook у вівторок.

За її словами, у зв'язку з прибуттям звільнених політв'язнів Меджліс кримскоготатарского народу і Мінінформполітики організовують їх прес-конференцію в будівлі термінала D аеропорту "Бориспіль". "Прес-конференція відбудеться сьогодні, 26 жовтня о 20:00 в аеропорту "Бориспіль" у прес-холі терміналу D. 4 поверх. Нережимна зона", - розповіла перший заступник міністра.

Як повідомлялося, 11 вересня російський суд у Криму засудив А.Чийгоза до 8 років колонії суворого режиму. 27 вересня Сімферопольський районний суд виніс вирок у справі І.Умерова і призначив йому покарання у вигляді двох років колонії-поселення.

25 жовтня їх передали Туреччини, після чого вони мали прибути до України. Їх звільнено від кримінальної відповідальності, але їм заборонено проживати в Криму, в зв'язку з чим працюватимуть у Києві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА