15:35 30.10.2017

Обвинувачений за "російською справою" екс-глава передвиборного штабу Трампа Манафорт здався ФБР

2 хв читати
Обвинувачений за "російською справою" екс-глава передвиборного штабу Трампа Манафорт здався ФБР

Колишній керівник передвиборного штабу Дональда Трампа, Пол Манафорт, у понеділок з'явився до ФБР після того, як стало відомо про пред'явлення йому обвинувачень у рамках розслідування ймовірного втручання РФ у американські вибори, повідомляють американські ЗМІ.

Вони опублікували кадри, на яких видно, як П.Манафорт заходить до будівлі ФБР.

Раніше газета "Нью-Йорк таймс" повідомила, що стосовно П.Манафорта і його колишнього ділового партнера Ріка Гейтса висунуто обвинувачення в рамках розслідування спеціального прокурора Роберта Мюллера.

Газета не уточнює, про які саме обвинувачення йдеться.

За даними "Нью-Йорк таймс", П.Манафорта і Р.Гейтса закликали здатися федеральній владі.

Раніше телеканал Сі-Ен-Ен із посиланням на власні джерела повідомив, що команда спецпрокурора США Роберта Мюллера визначила першу групу людей, яким можуть пред'явити обвинувачення у рамках розслідування справи про ймовірне втручання РФ у американські вибори.

Американські журналісти наразі не змогли зв'язатися з П.Манафортом та його прес-секретарем.

Р.Гейтс - давній діловий партнер П.Манафорта. Його ім'я з'являється в документах, пов'язаних із компаніями П.Манафорта на Кіпрі, які були створені для отримання платежів від політиків і бізнесменів зі Східної Європи, зазначає газета.

Раніше газета "Уолл-стріт джорнел" писала, що прокурор Манхеттена проводить розслідування стосовно П.Манафорта, воно пов'язане із відмиванням грошей. Розслідування проводиться спільно з спецпрокурором Робертом Мюллером, повідомляла тоді газета.

Минулого тижня Сі-Ен-Ен з посиланням на власні джерела повідомила, що команда спецпрокурора США Р.Мюллера визначила першу групу людей, яким можуть пред'явити обвинувачення у рамках розслідування справи про ймовірне втручання РФ у американські вибори.

П.Манафорт приєднався до виборчої кампанії Д. Трампа в 2016 році, але незабаром подав у відставку після того, як в ЗМІ розпочалася жорстка кампанія обвинувачень із приводу його зв'язку з екс-президентом України Віктором Януковичем.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА