14:38 01.11.2017

Українські прикордонники повідомили про додатковий контроль іноземців, що прибувають

2 хв читати
Українські прикордонники повідомили про додатковий контроль іноземців, що прибувають

Державна прикордонна служба України посилила контроль у пунктах пропуску на держкордоні, насамперед на українсько-російській ділянці, у виконання доручення від Ради національної безпеки і оборони.

"На державному кордоні заходи проводитимуться в усіх пунктах пропуску, і в першу чергу на українсько-російській ділянці, та стосовно іноземців і осіб без громадянства, особливо з країн ризику. Зокрема органи охорони державного кордону зосередять увагу на додатковому контролі за іноземцями під час їх прибуття в Україну", - повідомляє прес-служба прикордонвідомства в середу.

При цьому активно залучатимуть службових собак та використовуватимуть технічні засоби контролю.

У разі виявлення підозрілих осіб прикордонники ініціюватимуть проведення особистих оглядів спільно з представниками Державної фіскальної служби, а також залучатимуть співробітників СБУ для здійснення поглибленого огляду всіх без винятку автотранспортних засобів, на яких в'їжджають в Україну такі особи.

У відомстві зазначили, що в рамках доручення РНБО Держприкордонслужба погодила питання співпраці з усіма силовими структурами України для реалізації необхідних заходів.

Напередодні РНБО доручила Службі безпеки України, Національній поліції та Державній прикордонній службі забезпечити посилений антитерористичний і контррозвідувальний режим у країні, посилити прикордонний контроль і охорону держкордону з Росією з огляду на активізацію діяльності російських спецслужб. Зокрема, дано завдання вжити заходів щодо активізації дій із вилучення з обігу незареєстрованої зброї, ефективної протидії озброєній злочинності, контрабанді засобів ураження, боєприпасів, вибухових речовин та їх незаконному обігу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА