17:46 01.11.2017

Прокуратура може подати апеляцію на рішення суду про арешт Каськіва з альтернативою застави

1 хв читати
Прокуратура може подати апеляцію на рішення суду про арешт Каськіва з альтернативою застави

Генеральний прокурор України Юрій Луценко не виключає можливості подання апеляції на рішення суду про обрання запобіжного заходу екс-голові Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами (Держінвестпроект) України Владиславу Каськіву у вигляді арешту з альтернативою внесення застави.

"Не готовий сказати. Швидше за все, так. Стандартно ми діємо саме так. Ми звертаємося в апеляцію, але до апеляції мине щонайменше тиждень", - сказав Ю.Луценко, відповідаючи на запитання, чи апелюватиме прокуратура обраний запобіжний захід.

"Під час першого допиту сьогодні вранці Каськів продемонстрував визнання своєї провини в цьому кримінальному провадженні", - зазначив генпрокурор.

Відповідаючи на уточнювальні запитання, чи означає це, що В.Каськів визнав свою провину, Ю.Луценко сказав: "Про юридичну дефініцію - що він визнав провину - поки що зарано говорити, але, щонайменше, відшкодування збитків і перші його показання свідчать про те, що це найбільш імовірна позиція його захисту під час судового слідства".

"Принаймні, так я оцінюю надані ним показання", - сказав генпрокурор, додавши, що "повноцінної заяви про визнання провини в нас іще немає".

За словами Ю.Луценка, якщо будуть інші епізоди за обвинуваченням В.Каськіва, а "в НАБУ є епізоди сумарно від 200 до 300 млн грн імовірних збитків держбюджету", то після оформлення відповідної підозри їх буде направлено до суду після узгодження з панамською стороною.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА