08:17 02.11.2017

Навчально-спортивна база "Спартак" повернулася у власність держави

1 хв читати
Навчально-спортивна база "Спартак" повернулася у власність держави

Прокуратура міста Києва відстояла в суді право держави на навчально-спортивну базу "Спартак", повідомили у відомстві.
"За позовом прокуратури м.Києва рішенням господарського суду м.Києва право власності на навчально-спортивну базу "Спартак" по вул. Кирилівській (колишня вул. Фрунзе), 105 вартістю більше 300 млн гривень визнано за державою", - інформують в прес- службі прокуратури в середу.
У прес-службі нагадали, що навчально-спортивна база "Спартак", до складу якої входять спортивний комплекс з трибунами і адмінкорпусом, басейн, готель та інші споруди загальною площею майже 7 тис. кв. м, перебував у віданні організації профспілок СРСР, після розпаду якого був закріплений за Федерацією профспілок України. Надалі на підставі рішення районного суду Києва спірне майно перейшло у власність Федерації професійних профспілок України.
Разом з тим встановлено, що відчуження зазначеного майна з державної власності відбулося без згоди Фонду державного майна України і перебувавало у володінні Федерації професійних спілок України незаконно.
Судами справа розглядалася неодноразово.
Останнім рішенням господарського суду Києва від 25 жовтня 2017 позовні вимоги прокурора визнані законними і задоволені в повному обсязі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА