13:01 02.11.2017

Навчально-спортивна база "Спартак" повернулась у власність держави

1 хв читати
Навчально-спортивна база "Спартак" повернулась у власність держави

Прокуратура міста Києва обстояла в суді право держави на навчально-спортивну базу "Спартак", повідомили у відомстві.

"За позовом прокуратури м. Києва рішенням господарського суду м. Києва право власності на навчально-спортивну базу "Спартак" на вул. Кирилівській (колишня вул. Фрунзе), 105 вартістю понад 300 млн гривень визнано за державою", - інформують у прес-службі прокуратури в середу.

У прес-службі нагадали, що навчально-спортивна база "Спартак", до складу якої входять спортивний комплекс із трибунами й адмінкорпусом, басейн, готель та інші споруди загальною площею майже 7 тис. кв. м, перебувала у віданні організації профспілок СРСР Після його розпаду її було закріплено за Федерацією профспілок України. Надалі на підставі рішення районного суду Києва спірне майно перейшло у власність Федерації професійних профспілок України.

Водночас встановлено, що відчуження зазначеного майна з державної власності відбулося без згоди Фонду державного майна України, а потім воно перебувало у володінні Федерації професійних спілок України незаконно.

Суди неодноразово розглядали справу. Останнім рішенням господарського суду Києва від 25 жовтня 2017 року позовні вимоги прокурора визнано законними й задоволено в повному обсязі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА