07:20 03.11.2017

Трамп назвав ганебним розслідування "втручання" Росії в вибори в США

1 хв читати
Трамп назвав ганебним розслідування "втручання" Росії в вибори в США

Розслідування передбачуваного втручання Росії в президентські вибори в США, в якому американські спецслужби звинувачують Москву, "є ганьбою", заявив президент Дональд Трамп в інтерв'ю телеканалу Fox News.

"Це досьє є повністю фальшивим і виглядає як роман, воно стало ганьбою, не потрібно було його починати. І потім я чую ту суму, яку вони (демократи) витратили, - сказав американський президент. - Я думаю, ганебно, що така річ може статися".

Так Трамп прокоментував публікацію The Washington Post, яка в кінці жовтня повідомила про те, що Штаб екс-кандидата в президенти Хілларі Клінтон і Національний комітет Демократичної партії допомогли з фінансуванням розслідування, підсумком якого стала публікація досьє про передбачувані зв'язки Трампа і адміністрації , що прийшла з ним в Білий дім з Росією.

Джерела видання, знайомі з ситуацією, відзначили, що Клінтон і Нацкомітет Демократичної партії спонсорували фірму, яка вела розслідування, - Fusion GPS - через фірму адвоката Стіла Еліаса до кінця жовтня 2016 роки (вибори відбулися 8 листопада). Газета також привела витримки з фінансової звітності, яка показала, що штаб Клінтон виплатив Perkins Coie $ 5,6 млн за судові витрати з червня 2015 по грудень 2016 року, а Нацкомітет - $ 3,6 млн за "юридичний консалтинг" з листопада 2015 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА