08:45 06.11.2017

Японський прем'єр підтримав Трампа в допустимості війни з Північною Кореєю

1 хв читати
Японський прем'єр підтримав Трампа в допустимості війни з Північною Кореєю

Японія підтримує позицію США щодо допустимості всіх заходів впливу на Північну Корею, заявив прем'єр Сіндзо Абе. За його словами, всі варіанти "лежать на столі", при цьому він не став виключати і початок військових дій
Прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе підтримав позицію президента США Дональда Трампа про можливість військового вирішення проблеми Північної Кореї. На спільній прес-конференції з Трампом Абе заявив, усі можливі варіанти впливу на Пхеньян "знаходяться на столі", повідомляє Reuters.

"Ми підтримуємо позицію президента Трампа щодо того, що відносно Північної Кореї всі варіанти лежать на столі", - сказав прем'єр Японії. Сам Трамп раніше неодноразово заявляв, що США готові в крайньому випадку піти на застосування військової сили проти КНДР.

На цій прес-конференції Трамп заявив, що США більше не терпітимуть "провокації КНДР". Раніше він критично висловився про позицію уряду Японії щодо ракет КНДР, траєкторія польоту яких проходила над територією країни.
"Чому не вжили заходів і не збили ракети, що пролітають над територією країни? Але це ж країна самураїв, мені їх не зрозуміти", - заявив тоді Трамп.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА