13:38 07.11.2017

Рада суддів України рекомендує 6 кандидатів на посади суддів КС

1 хв читати
Рада суддів України рекомендує 6 кандидатів на посади суддів КС

Рада суддів України рекомендує шістьох кандидатів на обрання суддями Конституційного суду України за квотою ради на з'їзді 13 листопада, рішення ще стосовно трьох кандидатів можуть бути ухвалені.

"Уже визначено перших кандидатів, яких буде внесено до списку... 18 кандидатів, які подали документи, стали учасниками конкурсу. Рішенням Ради суддів визначено поки що шістьох кандидатів, яких внесуть до списку й рекомендуватимуть на призначення на посади суддів Конституційного суду", - розповіла голова Ради суддів Валентина Сімоненко у вівторок на брифінгу в Києві.

Вона також повідомила, що наразі не розглянуто питання рекомендації щодо трьох кандидатів, оскільки не завершено перевірки. Тобто, як пояснила В.Сімоненко, ці три кандидати в разі успішного проходження перевірки можуть бути внесені до списку кандидатів.

Зокрема, за інформацією прес-служби Ради суддів, рекомендації ради на обрання суддею КС отримали: голова Апеляційного суду Запорізької області Віктор Городовенко, суддя Верховного Суду України Василь Гуменюк, суддя Київського окружного адмінсуду Андрій Леонтович, суддя Апеляційного суду Львівської області Роман Савуляк, суддя Дніпропетровського апеляційного суду Сергій Чумак, суддя Вищого спецсуду з розгляду цивільних і кримінальних справ Валентин Крижановський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА