20:24 09.11.2017

Одеська міськрада оголосила інвестконкурс для впровадження проекту "Електронний квиток" у пасажирському транспорті

2 хв читати
Одеська міськрада оголосила інвестконкурс для впровадження проекту "Електронний квиток" у пасажирському транспорті

Одеська міська рада оголосила конкурс із відбору інвестора для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування "Електронний квиток".

Як повідомила в четвер прес-служба міськради, подання заявок на участь у конкурсі та інших документів розпочнеться 28 грудня 2017 року і триватиме до 22 січня 2018 року. Визначення переможця відбудеться не пізніше ніж 2 лютого 2018 року.

"Учасники конкурсу мають враховувати наявність у комунального підприємства "Одесміськелектротранс" боргових зобов'язань перед Європейським банком реконструкції та розвитку", - додали в міськраді.

Як повідомлялося, в жовтні 2017 року Одеська міськрада затвердила положення про умови проведення конкурсу з відбору інвестора для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування.

Згідно з проектом положення, інвестор має профінансувати всі витрати з упровадження цієї системи, які розробники проекту рішення міськради оцінили приблизно в 250 млн грн.

Інвестиційний договір діятиме 15 років з моменту підписання акта про введення системи в експлуатацію, але може бути продовжений. Усі ці роки інвестор отримуватиме за свою роботу, яка також охоплюватиме обслуговування системи, до 10% коштів, що надійшли від сплати за проїзд у громадському транспорті.

Із технічних вимог до майбутньої системи в додатку до положення зазначено можливість оплати банківською карткою і за допомогою QR-коду, автоматичне виявлення безквиткового проїзду та швидкий ремонт.

Загальна довжина автобусних, трамвайних і тролейбусних маршрутів Одеси становить 3485 км. Загальна кількість маршрутів - понад 100, зокрема 71 автобусний, 19 трамвайних і 11 тролейбусних. Щороку послугами міського громадського транспорту в місті користуються понад 220 млн пасажирів. Щодня на маршрутах перебувають майже 1400 одиниць транспорту, зокрема 1171 - автобуси загального користування, 145 трамваїв і 88 тролейбусів. Вартість проїзду в міському електротранспорті - 3 грн, у маршрутних таксі, в середньому, - 5 грн.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА