08:43 13.11.2017

United Air відновила рейси зі США в Нью-Делі після поліпшення ситуації з забрудненням повітря

2 хв читати

Американська компанія United Airlines відновила польоти по маршруту Ньюарк (США) - Нью-Делі, які були припинені через забруднення повітря в Індії, повідомляє агентство Bloomberg.
"Ми відстежуємо повідомлення, які надходять, оскільки в регіоні продовжує діяти режим надзвичайної ситуації в області охорони здоров'я, і ​​координуємо роботу з відповідними держорганами", - заявили Bloomberg в прес-службі United Air.
Сигналів про скасування рейсів інших авіакомпаній не надходило, міжнародний аеропорт ім. Індіри Ганді в Нью-Делі працює в нормальному режимі.
На одній з трьох злітно-посадкових смуг аеропорту кілька днів велися ремонтні роботи, через які число рейсів 7-10 листопада скоротилося з 67 до 45 на годину.
Минулого тижня концентрація шкідливих речовин в повітрі індійської столиці більш ніж у два рази перевищила встановлену норму і досягла "потенційно небезпечного" рівня.
Співробітники закладів охорони здоров'я рекомендували місцевим жителям без необхідності не виходити на вулицю.
У минулі вихідні влада Індії повідомила про поліпшення якості повітря в столиці і її околицях, але глава уряду Делі Арвінд Кджрівал в неділю назвав 20-мільйонне місто "газовою камерою". У понеділок школи в більшості районів Делі відновлять роботу після п'яти днів перерви, пише Times of India.
Влада індійської столиці повідомляла, якщо якість повітря в місті продовжить погіршуватися, вони обмежать в місті використання автотранспорту з бензиновими і дизельними двигунами.
Метеорологи прогнозують дощі на вечір 14 листопада, відзначаючи, що опади можуть додатково полегшити ситуацію.
У 2014 році Всесвітня організація охорони здоров'я визнала Делі самої забрудненою столицею в світі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА