21:10 13.11.2017

У Києві 17-24 листопада відбудуться заходи до Дня гідності і свободи

2 хв читати
У Києві 17-24 листопада відбудуться заходи до Дня гідності і свободи

У Києві 17-24 листопада пройдуть заходи до Дня гідності і свободи, а 25-26 листопада - до Дня пам'яті жертв голодомору, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на розпорядження №1410.
Як заплановано, з нагоди Дня гідності і свободи заходи відбудуться 17-24 листопада з 9:00 до 22:00 на Майдані Незалежності та вул. Хрещатик, а також 21 листопада з 9:00 до 14:00 на Софійській і Михайлівській площах.
Заходи, присвячені Дню пам'яті жертв голодомору, проходитимуть 25-26 листопада на Майдані Незалежності та вул. Хрещатик.
Згідно з розпорядженням, 21 листопада з 7:00 до 14:00 буде заборонено рух усіх видів транспортних засобів на Володимирському проїзді. У зв'язку з цим будуть внесені відповідні зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування. Також в місцях проведення заходів заборонять зупинку і стоянку транспортних засобів.
Влада столиці просить поліцію забезпечити охорону громадського правопорядку в період з 13 по 30 листопада включно на Майдані Незалежності та вул. Хрещатик, а в період з 13 по 28 листопада - також на Софійській і Михайлівській площах.
Як відомо, 21 листопада Україна відзначає День гідності і свободи, який об'єднав дві події - Помаранчеву революцію 2004 року і Революцію Гідності 2013 року.
День пам'яті жертв голодоморів - щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на четверту суботу листопада (цього року - 25 листопада).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА