12:37 17.11.2017

НАЗК знайшло корупцію в діях підлеглих Кличка

2 хв читати
НАЗК знайшло корупцію в діях підлеглих Кличка

Національне агентство України із запобігання корупції (НАЗК) внесло припис меру Києва Віталію Кличку про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання і врегулювання конфлікту інтересів та інших порушень закону - йдеться про порушення з боку начальника управління з питань запобігання та виявлення корупції апарату виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) Сергія Красюка.

"Йдеться про порушення вимог ч. 1 ст. 36 закону України "Про запобігання корупці начальником управління з питань запобігання та виявлення корупції апарату виконавчого органу Київської міської ради Сергієм Красюком, який не передав належні йому корпоративні права в управління іншій особі протягом 30 днів після призначення на посаду", - йдеться в повідомленні на сайті НАЗК у п'ятницю.

Для усунення виявлених порушень НАЗК вимагає провести службове розслідування і притягнути винну особу до відповідальності.

В агентстві нагадали, що припис НАЗК є обов'язковим до виконання. За невиконання цього припису керівник органу, підприємства, установи, організації несе відповідальність, передбачену статтею 188-46 КУпАП. Про виконання припису керівник органу, підприємства, установи, організації має повідомити до НАЗК протягом 10 робочих днів з дня його отримання.

Як повідомлялося, в жовтні НАЗК внесло припис В.Кличку через те, що генеральний директор Київського комунального об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста ("Київзеленбуд") Михайло Наконечний не передав до визначеного законом терміну належні йому підприємства та корпоративні права - ТОВ "Київська свічкова фабрика" - в управління іншій особі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА