10:46 18.11.2017

Майже 41 тис. осіб перетнула КПВВ на Донбасі за минулу добу

2 хв читати
Майже 41 тис. осіб перетнула КПВВ на Донбасі за минулу добу

Пасажиро-транспортний потік в контрольних пунктах в'їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування в районі проведення АТО на Донбасі залишався на рівні попередньої доби, відзначають в суботу вранці в прес-службі Держприкордонслужби України.
"В цілому вчора в КПВВ було оформлено майже 41 тис осіб і 5,1 тис транспортних засобів", - йдеться в оприлюдненому повідомленні.
При цьому станом на ранок суботи в контрольних пунктах на в'їзд і виїзд перебували близько 800 транспортних засобів, в тому числі в КПВВ: "Майорське" - 50/100, "Мар'їнка" - 40/170; "Новотроїцьке" - 200/80 і "Гнутове" - 60/100 відповідно.
Разом з тим, в п'ятницю в КПВВ "Гнутове" прикордонники Донецького загону спільно з представниками фіскальної служби виявили серед особистих речей громадянина України, який прямував на вхід з неконтрольованою території, 125 пачок сигарет. Товар переданий ДФС для прийняття правового рішення.
Крім того, в пункті пропуску "Станиця Луганська" прикордонники Луганського загону виявили у громадянки України недійсні документи. За даним випадком в Нацполіцію направлено повідомлення для внесення в ЕДРР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 КК України "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів".
Також прикордонники Краматорського загону в КПВВ "Майорське" і "Мар'їнка" зафіксували три випадки пропозиції неправомірного грошової винагороди за сприяння в перетині лінії розмежування. Факти дачі хабарів на загальну суму 700 грн задокументовані.
За всіма випадками в Нацполіцію направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА