11:45 19.11.2017

Бойовики обстріляли в четвер житлові будинки у Водяному

2 хв читати
Бойовики обстріляли в четвер житлові будинки у Водяному

Незаконні збройні формування окремих районів Донецької області обстріляли в четвер, 16 листопада, житлові квартали с.Водяне Новоазовського району Донецької області, повідомляє українська сторони Спільного центру з координації та контролю (СЦКК).

"17 листопада 2017 року офіцери-спостерігачі спостережної групи "Маріуполь" української сторони СЦКК провели фотофіксацію випадків порушення режиму припинення вогню із застосуванням артилерійських систем великого калібру НЗФ ОРДО по будинках мирних мешканців у населеному пункті Водяне. Напередодні, 16 листопада поточного року з 18.55 до 19.45 за напрямком Саханка – Водяне два боєприпаси артилерійських систем калібру 152 мм влучили в житловий сектор в районі вулиць Північна, 11 та Дачна, 13 зазначеного населеного пункту. Внаслідок розривів в житловому будинку осколками пошкоджено стіни, вікна та дах", – йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці прес-центру штабу АТО в неділю вранці.

Крім того, на території земельних ділянок з нежитловими будинками зафіксовані воронки від розривів снарядів.

"На щастя, серед місцевих жителів постраждалих немає", – зазначили в СЦКК.

Українська сторона СЦКК засуджує обстріли бойовиками населених пунктів і зазначає, що це ставить під загрозу життя і здоров'я цивільного населення. "Такі дії ... свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей", – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, незаконні збройні формування 22 рази обстріляли позиції сил АТО на сході України протягом доби 16 листопада, особливо активно бойовики порушували перемир'я в темну пору доби. Внаслідок обстрілу загиблих і постраждалих в лавах українських військовослужбовців не було.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА