08:57 21.11.2017

Чоловік налагодив пересилання і збут поштою канабісу та амфетаміну в "Кіндер сюрпризах"

2 хв читати
Чоловік налагодив пересилання і збут поштою канабісу та амфетаміну в "Кіндер сюрпризах"

У Києві викрито 39-річного зловмисника, який разом зі спільниками налагодив перевезення і збут поштою наркотичних засобів, прихованих в цукерках, повідомляє прес-служба столичної прокуратури.
"В ході тривалої спецоперації із застосуванням негласних слідчих (розшукових) заходів встановлено, що раніше судимий, в тому числі за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотичних засобів, житель Київщини організував злочинну схему поширення особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу та психотропної речовини - амфетаміну" , - йдеться в повідомленні наглядового відомства.
Чоловік домовився про постачання в столицю шляхом незаконного пересилання через поштові відділення канабісу та амфетаміну з двома жителями іншої області, в тому числі фермером, який на власних земельних ділянках незаконно вирощував коноплю, приховуючи її між рослинами.
Надалі зловмисник орендував квартиру, де його близькі родичі займалися розфасовкою наркотиків, і підібрав кількох ділерів, які безпосередньо займалися збутом заборонених речовин.
"18 листопада організатор наркобізнесу затриманий в порядку ст. 208 КПК України безпосередньо після отримання в київському поштовому відділенні чергової посилки з наркотичними засобами, які були приховані в цукерках. Під час поверхневого огляду у нього було виявлено майже 40 пакетиків з канабісом і амфетаміном", - йдеться в повідомленні.
19 листопада правоохоронці затримали двох його спільників, а також зловмисника, який збував наркотичні та психотропні речовини наркозалежним особам.
Під час проведення слідчих дій за місцем проживання фігурантів виробництва виявлено та вилучено значну кількість наркотичної речовини канабісу в скляних банках загальним обсягом 7,5 літрів і близько 200 г амфетаміну.
Окрім того, задокументовано факт незаконного пересилання із Запорізької області посилок з каннабісом загальною масою понад 1,8 кг, а також подальшої пересилки наркотичного засобу в Вінницьку область.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 2 ст. 307 КК України, триває. Проводяться хімічні експертизи і вирішується питання про оголошення затриманим про підозру і обрання зазначеним особам запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
Як повідомляють місцеві ЗМІ, наводячи як підтвердження відповідні фотографії, пересилання наркотиків група налагодила за допомогою цукерок, а точніше пластикових контейнерів в цукерках "Кіндер сюрприз".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА