17:57 21.11.2017

Ще одну постраждалу в смертельному ДТП у Харкові виписали з лікарні

2 хв читати

Постраждалу в дорожньо-транспортній пригоді з численними жертвами, яка сталася в центрі Харкова 18 жовтня, Оксану Берченко (Євтєєву) виписали з лікарні, повідомив міський голова Харкова Геннадій Кернес.

"Спочатку її стан оцінювався лікарями як важкий. У дівчини були численні переломи та пошкодження внутрішніх органів. Сьогодні Оксана виписується з лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Дівчині поки що не можна вставати, процес відновлення ще не закінчений. Але постійного нагляду лікарів Оксана більше не потребує", - написав Г.Кернес на своїй сторінці в Facebook.

Нині з п'яти постраждалих унаслідок ДТП виписано трьох. Двоє (зокрема вагітна жінка), як і раніше, перебувають в обласній клінічній лікарні.

Як повідомлялося, увечері 18 жовтня на перехресті вул. Сумської та провулка Мечникова в Харкові автомобіль Lexus RX під керуванням 20-річної дівчини, рухаючись на заборонний сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем Volkswagen Touareg. Унаслідок цього Lexus вилетів на тротуар і здійснив наїзд на 11 пішоходів, п’ятеро з яких загинули на місці (чотири дівчини і молода людина). Ще одна дівчина померла від отриманих травм у лікарні вранці 26 жовтня.

ДТП розслідується за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Максимальна санкція статті передбачає десять років позбавлення волі.

Увечері 20 жовтня Київський райсуд Харкова заарештував водія Lexus Олену Зайцеву на 60 днів без можливості внесення застави. Під час засідання суду адвокат О.Зайцевої Юлія Козир заявила, що водій другого автомобіля - Volkswagen Touareg Геннадій Дронов порушив правила дорожнього руху, проте йому підозри не висунуто.

21 жовтня начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Олег Бех заявив, що після закінчення низки експертиз статус водія Volkswagen 'а може змінитися.

6 листопада було оголошено про підозру за ч. 3 ст. 286 водію Volkswagen Touareg Г.Дронову. За словами адвоката Г.Дронова Сергія Перепелиці, вручення підозри відбувалося в лікарні, де його підзахисний перебуває на стаціонарному лікуванні.

8 листопада суддя Київський райсуд Харкова визначив Г.Дронову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави до закінчення термінів досудового слідства, тобто 19 грудня включно.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА