12:57 22.11.2017

У Харкові вилучено найбільшу партія кокаїну за останні 5 років

1 хв читати
У Харкові вилучено найбільшу партія кокаїну за останні 5 років

 У Харкові співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури припинили діяльність міжрегіонального угруповання торговців кокаїном.

"Співробітники СБ України затримали в Харкові чотирьох учасників угруповання під час збуту чергової великої партії кокаїну за 85 тис. дол. Правоохоронці вилучили у наркоділків два вакуумних пакети з кокаїном загальною вагою понад 1 кг, портативні ваги і травматичну зброю", - повідомляє прес-центр СБУ в середу.

В інформації зазначається, що вилучена партія кокаїну є рекордною для регіону за останні 5 років, її роздрібна вартість за цінами "чорного ринку" становить понад 5 млн грн.

У СБУ зазначають, що до складу групи входили жителі різних регіонів країни. Вони організували контрабандне ввезення кокаїну високого очищення з однієї з країн Європи та збували його в Україні оптовими партіями.

Слідчі СБУ розслідують кримінальне провадження за ознаками злочинів, передбачених ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, їх аналогів або прекурсорів) та ст.307 (незаконне виробництво, зберігання, збут наркотичних засобів або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочину і обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА