07:08 24.11.2017

П'ятеро українських військових загинули, ще четверо - поранені за добу на Донбасі

2 хв читати
П'ятеро українських військових загинули, ще четверо - поранені за добу на Донбасі

Унаслідок бойових зіткнень і обстрілів з боку бойовиків за добу 23 листопада в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули п'ятеро військовослужбовців Збройних сил України та ще четверо бійців отримали поранення різного ступеня тяжкості, повідомляє прес-центр штабу АТО.
"Загалом, за минулу добу по всій лінії зіткнення зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку супротивника, в тому числі одне бойове зіткнення. Майже в кожному випадку військовослужбовці Збройних сил України відповідали противнику прицільним вогнем. На жаль, за минулу добу загинули п'ять українських військових , ще чотири - отримали поранення. Стан здоров'я одного військовослужбовця важке, трьох - задовільний. Втрати ворога за цю добу 17 осіб: 8 - загиблих і 9 - поранених", - йдеться у зведенні за четвер, оприлюдненому на сторінці прес-центру в Фейсбук в п'ятницю вранці.
У штабі АТО уточнили, що на Луганському напрямку найгарячіше було на підступах до н.п.Кримське, де відбувся бій, який тривав близько 8 годин.
"Українськими бійцями було знищено четверо окупантів, ще п'ятеро - поранені. На жаль, загинули і чотири наших героя, ще двоє були поранені", - інформують в прес-центрі.
Окрім того, бойовики обстрілювали оборонні укріплення сил АТО поблизу Кримського з 82-мм мінометів, і легкого піхотного озброєння. Зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів противник обстрілював бійців ЗСУ біля Новоолександрівки, а на Світлодарській дузі під гранатометний вогонь потрапили позиції поблизу Луганського.
На Донецькому напрямку, повідомляють в штабі АТО, спекотно було на Приазов'ї: "Там російські найманці випустили понад два десятки мін різних калібрів. Озброєння БМП, гранатомети і стрілецьку зброю вони застосували поблизу Павлополя, а біля Водяного незаконні збройні формування вели вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА