21:42 25.11.2017

У Тбілісі в неділю відбудеться вокальний конкурс дитячого Євробачення-2017

2 хв читати

Ювілейний, 15-й за рахунком вокальний конкурс дитячого Євробачення відбудеться в неділю в Тбілісі в Олімпійському палаці грузинської столиці, на сцену якого вийдуть представники 16 країн.
Як повідомили "Інтерфаксу" в оргкомітеті дитячого "Євробачення-2017", в конкурсі, слоган якого в цьому році - "Сяй яскраво" (Shine Bright), візьмуть участь юні співаки з Австралії, Албанії, Вірменії, Білорусії, Грузії, Ірландії, Італії , Кіпру, Македонії, Мальти, Нідерландів, Польщі, Португалії, Росії, Сербії та України.
Згідно з отриманими в результаті жеребкування номерами, фінал конкурсу відкриє представниця Кіпру Ніколь Ніколау, яка виконає пісню "I Wanna Be a Star" ( "Я хочу бути зіркою"), останньою вийде на сцену Олімпійського палацу представниця Італії Марія Исиде Фіоре з піснею "Scelgo ( My Choice)" ("Обираю (Мій вибір)".
Грузію, яка вже тричі перемагала на дитячому Євробаченні, (це найкращий результат за всю історію пісенного конкурсу) буде представляти 12-річний Григол Кипшидзе з піснею "Voice of the Heart" ( "Голос серця").
Як відомо, конкурсантів оцінюють журі та глядачі, а в цьому році додадуться і онлайн-користувачі. При цьому кожна країна зможе голосувати і за свого учасника, що буде відбуватися вперше.
На відміну від дорослого Євробачення, країна-переможець на дитячому конкурсі не отримує автоматичного права на його проведення у себе в наступному році. Рішення про місце приймає Європейський мовний союз. Уже відомо, що "Євробачення-2018" буде проведено в Білорусі, представники якої двічі ставали переможцями цього конкурсу.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА