09:25 27.11.2017

Правоохоронці Києва для перевірки затримали понад 60 кримінальних авторитетів

1 хв читати
Правоохоронці Києва для перевірки затримали понад 60 кримінальних авторитетів

Поліцейські Києва навідалися на "зустріч" кримінальних авторитетів, яких затримали для ретельної перевірки, повідомили у відділі комунікації Нацполіції Києва.

"Сьогодні (26 листопада - ІФ) у Пущі-Водиці працівники карного розшуку головного та Оболонського управлінь поліції разом зі спецпризначенцями навідалися в ресторан. Тут, за оперативною інформацією, зібралися люди, які намагаються впливати на криміногенну ситуацію в Києві та інших регіонах. Усіх учасників, а це - понад 60 людей - доставили в управління поліції для проведення ретельної перевірки", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті відомства в неділю ввечері.

Правоохоронці уточнили, що в результаті спілкування з учасниками зустрічі було встановлено їхні особисті дані. "З'ясувалося, що більшість із них мають кримінальну біографію і відбували покарання за скоєння різних злочинів у місцях позбавлення волі, тому для ретельної перевірки більше ніж 60 осіб доставили в управління поліції", – додали в прес-службі.

Крім того, під час огляду місця події правоохоронці виявили кілька одиниць зброї, дозвільні документи на яку викликали підозру. Зброю вилучили для проведення експертизи.

"Після проведення дослідження слідчі приймуть процесуальне рішення і визначаться з правовою кваліфікацією події", - розповів начальник Головного управління Нацполіції в м. Києві Андрій Крищенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА