13:19 27.11.2017

Гройсман у Грузії заявив про необхідність об'єднати зусилля для досягнення миру на континенті

1 хв читати
Гройсман у Грузії заявив про необхідність об'єднати зусилля для досягнення миру на континенті

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час офіційного візиту до Грузії заявив про необхідність об'єднати зусилля для примушення агресора відмовитися від своїх планів і для досягнення миру на Євразійському континенті.

"Я глибоко переконаний у тому, що об'єднаними нашими зусиллями ми зможемо встановити мир не лише над Україною, а й над континентом, і загалом необхідно змушувати агресорів і агресора відмовлятися від своїх планів, які, на жаль, забирають життя", - сказав прем'єр України у Військовому реабілітаційному центрі ім. М.Макашвілі в Грузії.

В.Гройсман подякував Грузії за реабілітацію учасників антитерористичної операції.

"Україна високо цінує внесок Грузії в нашу незалежність та відновлення територіальної цілісності, і ми також, у свою чергу, завжди підтримуємо та підтримуватимемо Грузію у ваших прагненнях і, зокрема, у відновленні територіальної цілісності та суверенітету", - сказав прем'єр.

Згідно з повідомленням прес-служби Кабінету Міністрів України, з 2015 року курси реабілітації у військовому реабілітаційному центрі ім. М.Макашвілі пройшли 130 українських військових. Нині, згідно з меморандумом та планом двостороннього співробітництва між Міністерством оборони України та Міністерством оборони Грузії на 2017 рік, у Центрі перебувають 15 військовослужбовців Збройних сил України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА