17:47 27.11.2017

У Міноборони буде створено підрозділ з питань реформ - Полторак

1 хв читати
У Міноборони буде створено підрозділ з питань реформ - Полторак

У Міністерстві оборони України буде створено підрозділ, який займатиметься питаннями реформування українського війська оборонного відомства, повідомив міністр оборони Степан Полторак на зустрічі з іноземними стратегічними радниками високого рівня Комітету реформ Міноборони та Збройних Сил України.

"Ми маємо якнайшвидше використати допомогу наших закордонних партнерів і альянсу. Тому ми врахуємо досвід, який є у вас, і надамо свої пропозиції альянсу для подальших рекомендацій щодо реформування українського війська", - сказав С.Полторак.

"Ми повинні чітко усвідомити й визначитися з метою, яку армію ми маємо побудувати і якою вона буде в найближчому майбутньому. Ви нам активно в цьому допомагаєте. Ми спільно працюємо над цим", - додав глава оборонного відомства.

С.Полторак також повідомив радникам, що ознайомився з пропозиціями, які вони напрацювали під час роботи в українському війську. "Є чимало питань, в яких наші думки схожі. Всі пропозиції справедливі, сприймаються позитивно, і вже щодо деяких питань ми працюємо", - зазначив він.

Міністр обговорив з іноземними радниками напрями подальшої співпраці й завдання на 2018 рік і подякував їм за конструктивну та плідну роботу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА