07:53 29.11.2017

Аеропорт Балі буде закрито ще добу

1 хв читати
Аеропорт Балі буде закрито ще добу

Влада індонезійського острова Балі поінформувала, що місцевий аеропорт буде закритий до ранку четверга в зв'язку з виверженням вулкана Агунг.

Хоча хмара викинутого вулканом попелу ще не досягла безпосередньо повітряного простору над міжнародним аеропортом, вона на висоті близько 7,5 тис. метрів переміщається в сторону повітряної гавані, повідомив журналістам представник аеропорту.

Повторне виверження вулкана зафіксовано минулої неділі.

Понад 400 авіарейсів скасовано на Балі з ночі на понеділок, залишити острів не можуть близько 60 тис. чоловік. Влада рекомендує туристам залишатися в готелях.

"Менеджмент готелів допомагає туристам зв'язуватися з офісами авіакомпаній, якщо в цьому є необхідність, і надає інформаційну підтримку. Туристи, яким необхідно терміново продовжити свою подорож, можуть відправитися з Балі на острів Ява в місто Сурабайя, використовуючи паром і автобус. Готелі та місцеві туроператори можуть допомогти в організації таких маршрутів", - запевняє міністерство туризму Індонезії.

Одночасно влада Балі розпорядилися про термінову евакуацію 100 тис. жителів 22 сіл, розташованих у безпосередній близькості від вулкана. Небезпечна зона визначена в радіусі 10 км від кратера. Поширено попередження, що в разі необхідності евакуація може бути проведена насильницьким шляхом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА