14:10 30.11.2017

Луценко вважає обґрунтованою підозру затриманому агенту НАБУ

1 хв читати
Луценко вважає обґрунтованою підозру затриманому агенту НАБУ

 Генеральний прокурор України Юрій Луценко вважає обґрунтованою підозру в скоєнні провокаційних дій і дачі хабара з боку затриманого напередодні агента Національного антикорупційного бюро України.

"Вважаю обґрунтованою підозру, підготовлену вчора затриманому агенту НАБУ щодо провокації хабара та давання хабара", - сказав Ю.Луценко на брифінгу в четвер у Києві.

Генпрокурор також зазначив, що вважає аморальними і незаконними дії агентів НАБУ, які намагалися спровокувати чиновницю Державної міграційної служби України на незаконні дії.

"Думаю що ніхто б не хотів, щоб у нашій країні агенти місяцями пробували видавити через горілку, секс або наркотики або іншими методами ті чи інші слова від будь-якого", - уточнив він.

Ю.Луценко. також розповів, що під час консультації з керівниками НАБУ і Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) вони прийшли до розуміння того, що такі дії в подальшому неприпустимі.

Як повідомлялося, в Державній міграційній службі України (ДМСУ) раніше повідомили про затримання агента НАБУ на спробі дачі хабара першої заступник голови ДМСУ Діні Пімаховій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА