19:20 03.12.2017

Бойовики з початку доби неділі вже 19 разів обстріляли позиції ЗСУ

1 хв читати
Бойовики з початку доби неділі вже 19 разів обстріляли позиції ЗСУ

Ситуація в районі проведення АТО на Донбасі залишається тривожною, оскільки бойовики продовжують вести вогонь по позиціях Збройних сил України, в тому числі з забороненого мінського домовленостями озброєння.
"Російсько-терористичні війська вже 19 разів порушили режим припинення вогню. У разі необхідності українські військовослужбовці давали агресору адекватну відповідь", - йдеться у зведенні штабу АТО станом на 18.00 3 грудня, опублікованому на сторінці прес-центру в соцмережі Фейсбук.
Так, на Луганському напрямку бойовики стріляли з 82-мм міномета по опорних пунктах сил АТО поблизу Золотого. З гранатометів різних типів ворог вів вогонь на підступах до Кримського, Новоолександрівки, Троїцького, Зайцевого і Новгородського, а в районі н.п.Новолуганське, Малинове і Луганське члени незаконних збройних формувань обстрілювали українських військових зі стрілецької зброї.
На Донецькому напрямку епіцентром протистояння залишилося Приазов'є, де бойовики вели вогонь з мінометів, гранатометів і піхотного озброєння на підступах до Широкиного, Водяного, Талаківки і Павлополя.
Кілька разів з мінометів і гранатометів різних модифікацій бойовики обстрілювали українських військових в передмісті Авдіївки, а в районі Новотроїцького зафіксований вогонь ворожого снайпера.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА