08:53 05.12.2017

Прихильники Саакашвілі намагаються потрапити в його будинок в Києві, правоохоронці нікого не пускають

1 хв читати
Прихильники Саакашвілі намагаються потрапити в його будинок в Києві, правоохоронці нікого не пускають

Прихильники лідера партії "Рух нових сил", екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі намагаються увійти в будинок по вул. Костьольна в Києві, де в одній з квартир живе М.Саакашвілі, однак правоохоронці не дозволяють нікому зайти в будівлю.
Як передає телеканал NewsOne, поліція не пускає нікого в під'їзд, пояснюючи, що в будинку тривають слідчі дії.
Періодично біля будинку виникає тиснява і словесні перепалки - прихильники М.Саакашвілі намагаються протиснутися через кордон правоохоронців, ті їх не пропускають.
У той же час народний депутат Юрій Дерев'янко знаходиться в будинку на сходах і намагається отримати інформацію про те, що відбувається у співробітників СБУ.
Раніше в Службі безпеки України підтвердили проведення у вівторок вранці обшуків в будинку М.Саакашвілі в рамках розслідуваного Генеральною прокуратурою кримінального провадження.
"Дійсно, проводять слідчі дії. Співробітники СБУ надають оперативний супровід в рамках розслідуваного Генеральною прокуратурою України кримінального провадження", - сказала агентству "Інтерфакс-Україна" речник СБУ Олена Гітлянська.
При цьому вона не уточнила, про яке саме кримінальне провадження йдеться.
Пізніше в Генеральній прокуратурі підтвердили, що співробітники СБУ проводять обшуки в рамках справи, яку розслідує Генпрокуратура.
Як стало відомо агентству, це кримінальне провадження стосується чиновника попередньої влади України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА