16:50 05.12.2017

Поліція затримала 9 осіб, які блокували мікроавтобус правоохоронців із затриманим Саакашвілі

1 хв читати
Поліція затримала 9 осіб, які блокували мікроавтобус правоохоронців із затриманим Саакашвілі

Поліція Києва затримала і вже відпустила 9 осіб, які раніше в цей день в центрі Києва блокували мікроавтобус правоохоронців, на якому намагалися відвезти затриманого колишнього голову Одеської обласної державної адміністрації, лідера партії "Рух нових сил" Міхеіла Саакашвілі.

"Дев'ятьох осіб було доставлено в райуправління, більшість уже відпустили", - повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар поліції м. Києва Оксана Блищик у вівторок.

Як повідомлялося, раніше у вівторок вранці правоохоронці прийшли з обшуками додому до М.Саакашвілі за адресою вул. Костельна, 7 і затримали політика на даху цього будинку, а потім вивели його і посадили в мікроавтобус. Активісти намагалися перешкоджати правоохоронцям, між ними виникали локальні сутички. Довгий час вони не давали автобусу із затриманим політиком виїхати з вулиці.

Пізніше мікроавтобус із затриманим М.Саакашвілі зміг виїхати з вул. Костельної в оточенні прихильників політика і правоохоронців на вул. Трьохсвятительській в бік Європейської площі, але виявився заблокованим іншими автомобілями.

Потім М.Саакашвілі за допомогою своїх прихильників вибрався з мікроавтобуса правоохоронців і пішов до Верховної Ради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА