17:46 05.12.2017

Саакашвілі заявив, що взагалі не знайомий з Курченком

2 хв читати
Саакашвілі заявив, що взагалі не знайомий з Курченком

Лідер партії "Рух нових сил", екс-голова Одеської облдержадміністрації, екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі заявив, що взагалі не знайомий з опальним українським бізнесменом Сергієм Курченком, який, за версією Генеральної прокуратури України, фінансував акції протесту біля Верховної Ради України.

"Цей фільм із Курченком я вже бачив, коли МВС зробило фейкове відео з російським олігархом Мазепиним. З Курченком я взагалі особисто не знайомий і слабо знаю, хто він такий, проте я добре знаю Путіна, потрібно було відразу з ним розмову викладати", - написав М.Саакашвілі на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

Він також зазначив, що "останні два тижні учасники цього ж табору, який начебто фінансує С.Курченко з вересня, блокують вкрадений Курченком-Медведчуком-Порошенком нафтопровід".

"Тобто Курченко фінансує табір, який блокує його нафтопровід!? Перший нардеп, який звернувся до НАБУ і опублікував ці матеріали, - Юрій Дерев’янко", - додав лідер партії "Рух нових сил".

Раніше цього дня під час брифінгу генерального прокурора України Юрія Луценка було оприлюднено, за версією слідства, аудіозапис розмови М.Саакашвілі та втеклого бізнесмена з оточення екс-президента України Віктора Януковича С.Курченка.

Зокрема, на ньому людина з голосом, схожим на голос С.Курченка, говорить начебто М.Саакашвілі про те, що у неї є інтереси в Україні й цікавиться, чи може прислати в Україну людину для реалізації цих інтересів.

"Після отримання двох траншів фінансування акцій Саакашвілі було також передано телефон для зв'язку між Саакашвілі і Курченком", - сказав Ю.Луценко, зазначивши, що оприлюднений аудіозапис - це особиста розмова С.Курченка та М.Саакашвілі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

У Запорізькій області дрони вдарили по транспортній інфраструктурі, є постраждалі

Ювенальні прокурори: 537 дітей загинули в Україні в результаті збройної агресії РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА