10:38 06.12.2017

СБУ допитала Садового у справі про посягання на територіальну цілісність України

1 хв читати
СБУ допитала Садового у справі про посягання на територіальну цілісність України

Служба безпеки України допитала міського голову Львова Андрія Садового як свідка у справі використання карти з "народними республіками Донецька та Луганська" на Львівському безпековому форумі.

"Слідчі Управління Служби безпеки України у Львівській області у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України провели допит львівського міського голови Андрія Садового", - йдеться в повідомленні СБУ Львівської області на сторінці у Facebook у вівторок увечері.

В інформації наголошується, що допит А.Садового відбувся у присутності адвоката відповідно до Кримінального процесуального кодексу та під відеозапис.

Також повідомляється, що відеофіксацію свідчень львівського міського голови буде долучено до матеріалів кримінального провадження.

Як повідомлялося, міський голова Львова А.Садовий у понеділок, 4 грудня, був викликаний на допит в управління СБУ у справі про карти з "народними республіками Донецька та Луганська" на Львівському безпековому форумі.

"Я, наприклад, маю сьогодні о 15:00 йти в СБУ, тому що викликають мене як свідка щодо цього форуму. СБУ замість того, щоб займатися терористами, спілкуватиметься. Хоча я в цей час мав бути у Львівській політехніці, тому що приїжджає керівник ЮНЕСКО, який отримуватиме статус почесного професора в Політесі", - зазначив А.Садовий під час зустрічі з активістами в понеділок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА