12:24 06.12.2017

У Києві евакуювали будівлю інформагентства "УНН" на Хрещатику після повідомлення про мінування

1 хв читати

Після надходження повідомлення про мінування будівлі в центрі Києва, де розташовано інформаційне агентство "Українські національні новини" (УНН), почалася евакуація співробітників.

"Будівлю на вулиці Хрещатик, 6 у центрі Києва, де, зокрема, розташоване інформаційне агентство Українські національні новини (УНН), замінували, проводиться евакуація", - повідомляється на сайті інформагентства.

За словами представника адміністрації будівлі, всього в будівлі розташовано кілька офісів, де нині перебуває понад 100 осіб. "До будівлі для перевірки інформації про замінування приїхали вибухотехніки, кінологи з собакою, екстрені служби", - йдеться в повідомленні.

У відділі комунікації поліції Києва повідомили про те, що з будівлі вже евакуйовано понад 50 осіб.

"Близько 11:00 в міліцію зателефонував чоловік і повідомив, що будівлю на вул. Хрещатик заміновано. Через кілька хвилин на місце події прибули слідчо-оперативна група районного Головного управлінь поліції і вибухотехніки. Правоохоронці евакуювали понад 50 осіб. Триває перевірка будівлі... На місці події працюють вибухотехніки, слідчо-оперативна група та рятувальники", - повідомляється на сторінці столичної поліції в соцмережі Facebook.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА