12:54 06.12.2017

Порошенко: Українська армія не для того тримає фронт, щоб ворог орудував у тилу

2 хв читати

Влада України дає гідну відсіч спробам розхитати ситуацію в Україні, заявляє президент України Петро Порошенко.

"Я думав, що мене важко чимось здивувати, але те, що вчора почула вся країна, шокувало всіх... Звісно. Дякую СБУ і Генпрокуратурі за професійну роботу щодо захисту національних інтересів і державності", - заявив П.Порошенко під час урочистостей із нагоди Дня ЗСУ в середу у Львівській області.

"Президент і уряд, звісно ж, поважають право людей на мирний протест. І це важливо. І ми це демонстрували протягом останніх тижнів. Хоча організатори акцій (протесту в Україні - ІФ) жадали крові і всіляко провокували силовиків. Але дуже важливо, що вони не піддалися. А на терпимість наших правоохоронців вони, як випливає з перехоплених розмов, навіть до Москви скаржилися", - зазначив глава держави.

"Що радує, так це те, що український народ профінансовану з Москви гоп-компанію розкусив ще раніше, ніж правоохоронці, тому проігнорував той табір біля Верховної Ради", - додав П.Порошенко.

"Друзі, армія не для того тримає фронт, щоб ворог орудував у тилу. Ми даємо подібним спробам відсіч, і я відчуваю в цьому підтримку з боку суспільства", - додав глава Української держави.

Президент зазначив, що силою Україну не візьмеш, і про це знають у РФ. "Тому і надалі велику ставку ворог робить на те, щоб бити в спину і підривати зсередини, дестабілізувати ситуацію в країні. І я неодноразово про це розповідав, що в Москві не шкодують сил... Та і грошей у них кури не клюють, і прізвища тут ні до чого", - сказав П.Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА