07:42 07.12.2017

США поки не визначилися з участю своєї збірної в Олімпіаді в Пхьончхані

2 хв читати
США поки не визначилися з участю своєї збірної в Олімпіаді в Пхьончхані

Постпред США при ООН Ніккі Хейлі повністю не впевнена в тому, що американська збірна повинна виступати на зимовій Олімпіаді в Пхьончхані, все буде залежати від ситуації на Корейському півострові.

"Ми ніколи нічого не боїмося (...) І, звичайно ж, це прекрасна можливість для всіх них, щоб поїхати і зробити щось важке", - сказала вона в інтерв'ю телеканалу Fox News, відповідаючи на питання, чи безпечно американській збірній брати участь в Олімпіаді.

За її словами, адміністрація президента зробить все можливе, щоб знайти кращий спосіб переконатися, що вона захищає свою збірну. "Що ми зробимо - ми будемо стежити за тим, що ми вживаємо всіх можливих заходів, щоб вони (спортсмени - ІФ) були в безпеці і знали все, що відбувається навколо".

Хейлі додала, що виступ олімпійської збірної США на Олімпіаді-2018 є поки "відкритим питанням". "Це відкрите питання. Я нічого не чула про це", - сказала американський постпред.

На питання журналіста про те, яке особисте ставлення Хейлі до того, що збірна і члени її сім'ї поїдуть на Олімпіаду в Пхьончхан, глава американської місії при ООН відповіла: "Я думаю, все буде залежати від того, що буде відбуватися в країні (КНДР - ІФ). Ми повинні уважно стежити за цим, вона (ситуація - ІФ) змінюється кожного дня​".

Хейлі додала, що ситуація на Корейському півострові "стає більш небезпечною".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА