16:28 13.12.2017

Екс-глава поліції безпеки Естонії займеться викоріненням корупції в Україні

1 хв читати
Екс-глава поліції безпеки Естонії займеться викоріненням корупції в Україні

Колишній заступник генерального директора поліції безпеки, нині радник адвокатського бюро Nove Ерік Хелдна (Eerik Heldna) очолить робочу групу експертів, метою якої стане впровадження заходів боротьби з корупцією в Україні.

"Головною метою розробленого за ініціативою Європейського Союзу проекту EU Anti-Corruption Initiative in Ukraine (EUACI) 2017-2019 стане скорочення питомої ваги корупції в Україні, передання відповідного досвіду та впровадження практики, яка набула поширення в Естонії", - повідомило в середу бюро Nove.

Робоча група під керівництвом Е.Хелдна, що складається з працівників поліції та прикордонної охорони, надасть підтримку Національному антикорупційному бюро України шляхом навчання службовців і розвитку НАБУ.

Першочерговим завданням стане у 2018 році виявлення потреб українських партнерів у підготовці кадрів і, з огляду на це, розробка програми навчання і проведення тренувань у Києві й Таллінні.

Е.Хелдна близько 20 років працював в органах правопорядку та безпеки Естонії і має досвід співпраці з українськими захисниками правопорядку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА