10:28 14.12.2017

Нова авіакомпанія SkyUp розпочне роботу з квітня 2018 року

3 хв читати
Нова авіакомпанія SkyUp розпочне роботу з квітня 2018 року

 Новостворена авіакомпанія SkyUp розпочне роботу з квітня 2018 року і в перший рік планує виконання міжнародних чартерних рейсів, а також відкриття регулярних внутрішніх і міжнародних рейсів.

Відповідно до прес-релізу, розданому перед презентацією компанії в Києві в четвер, чартери в 2018 році виконуватимуть з Києва, Харкова, Львова та Одеси та інших міст України за 16 напрямками.

Серед таких: Анталія, Бодрум, Даламан, Шарм-Ель-Шейх, Хургада, Тіват, Барселона, Пальма-де-Майорка, Тенеріфе, Аліканте, Тирана, Ріміні, Бургас, Варна, Ларнака, Дубай.

Внутрішні рейси запустять наприкінці травня - початку червня і на першому етапі їх виконуватимуть з Одеси до Києва, Харкова та Львова.

Міжнародні регулярні рейси в 2018 році заплановано виконувати з Києва до Барселони, Дубая та Ларнаки.

Як повідомив на презентації генеральний директор авіаперевізника Євген Хайнацький, продаж квитків на перші рейси буде відкрито в березні-квітні 2018 року.

"Ми відкриті до співпраці не лише з авіакомпаніями, а й з туристичним ринком", - додав він.

Тільки за неповний 2018 рік авіакомпанія планує обслужити близько 650 тис. ккраїнців.

Відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна" про отримання призначень на маршрути, Є.Хайнацький повідомив, що заявки на отримання призначень на виконання регулярних рейсів будуть подані відповідно до законодавства.

"Ми зараз проходимо сертифікацію в Державіаслужбі, і в березні, коли отримаємо сертифікат експлуатанта, подамо заявку і братимемо участь у конкурсі", - сказав він.

Компанію привітав з планованим початком роботи присутній на презентації міністр інфраструктури України Володимир Омелян, який наголосив на важливості того, що SkyUp виконуватиме і внутрішні, і міжнародні рейси, а також працюватиме за моделлю лоу-кост, і крім того, є компанією зі 100-відсотковим українським приватним капіталом.

SkyUp, окрім іншого, в прес-релізі зазначила, що вартість польоту формуватиметься за лоу-кост моделлю, без багажу і додаткових послуг. Вона залежатиме від напрямку і часу придбання квитків. Наприклад, на маршруті Київ-Одеса квиток коштуватиме від 499 грн в один бік.

Її засновник і співвласник Юрій Альба у свою чергу додав, що з початку операцій частка чартерів буде значно більшою частки регулярних рейсів у програмі компанії.

"За рахунок того що чартерні перевезення апріорі не бувають збитковими, компанія одразу розпочне процес окупності", - сказав він.

Розповідаючи про флот компанії, її керівник Є.Хайнацький повідомив, що на сьогоднішній день її флот становить три літаки Boeing 737-800 NG на 189 крісел 2001, 2002 і 2011 років випуску.

У 2018 році компанія доведе обсяг флоту до чотирьох бортів, ву 2019 планує довести його до 6 літаків, у 2020-до 8, 2021- до 10, 2022- до 12 бортів. Компанія планує поповнювати флот також літаками Boeing 737MAX.

"SkyUp зараз проводить переговори з усіма аеропортами України про співпрацю, вже підписані договори з аеропортами" Київ "і" Бориспіль ". У Києві ми оперуватимемо з двох аеропортів", - додав Є.Хайнацький.

Крім того, відповідаючи на запитання про можливу співпрацю з провідним українським авіаперевізником "Міжнародні авіалінії України" (МАУ), Ю.Альба відповів, що практично впевнений у ньому. "Ми, в першу чергу, не хочемо відділятися або відокремлюватися, співпраця - це завжди конструктив. Конкуренція буде, але я хочу, щоб вона була чесною, а також, щоб конкуренти були колегами і партнерами і знаходили спільні інтереси. Я впевнений, що складеться так, що ми матиме код-шерінгові угоди з МАУ і виконуватимемо спільні рейси, підвозитимемо пасажирів. я не те що не виключаю цього, я впевнений, що це буде", - резюмував він.

ТОВ "Авіакомпанія" Скайап "зареєстровано в Києві в червні 2016 року. Засновником SkyUp виступило ТОВ" ACS-Україна "Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp!

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА