18:30 18.12.2017

Двох мешканок Новолуганського поранено внаслідок обстрілу з боку бойовиків - Жебрівський

1 хв читати
Двох мешканок Новолуганського поранено внаслідок обстрілу з боку бойовиків - Жебрівський

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив про поранення двох жінок під час обстрілу селища Новолуганське (Бахмутський район Донецької області) з боку бойовиків.

"Станом на 18.00 відомо про двох поранених жінок (у стані середнього ступеня тяжкості були доправлені до лікарні) і про 5 пошкоджених будинків, три з них горять", - написав глава ОблВЦА на сторінці у Facebook.

Раніше П.Жебрівський повідомив, що близько 17.00 на житловий сектор селища Новолуганське "впало мінімум 15 снарядів "ГРАДу", деякі з них поцілили в житлові будинки та дитячий садок. Спочатку інформації про постраждалих не було.

Водночас, за даними прес-центру штабу АТО, бойовики обстріляли населений пункт Новолуганське із реактивних систем залпового вогню (РСЗВ).

"18 грудня близько 17.00 російсько-окупаційні війська з населеного пункту Горлівка зробили варварський, цинічний обстріл із реактивних систем залпового вогню, обстрілюючи населений пункт Новолуганське, що на Луганському напрямку району АТО. На жаль, є жертви серед цивільного населення і руйнування житлових будинків у Новолуганську. Кількість жертв і масштаби руйнувань встановлюються", - зазначається в повідомленні прес-центру на сторінці у Facebook.

У штабі наголосили, що вживатимуть невідкладних заходів із евакуації місцевих жителів і локалізації пожеж унаслідок обстрілу з боку противника.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА