07:22 27.12.2017

Луценко під час зустрічі з Коломойським говорив про неприйнятність фінансування "радикального шоу Саакашвілі"

2 хв читати
Луценко під час зустрічі з Коломойським говорив про неприйнятність фінансування "радикального шоу Саакашвілі"

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що під час випадкової зустрічі з бізнесменом Ігорем Коломойським в Амстердамі в кінці листопада висловив йому свою думку про неприйнятність фінансування політичних акцій в центрі Києва, які дестабілізують обстановку.

"Після в'язниці у мене тепер щороку невелика хірургічна операція. Так, я для цього виїхав буквально на два дні в Амстердам. І в центрі на квітковому ринку я дійсно зустрів студента з України, було зроблено Селфі. До мене підійшов Коломойський, і так, ми спілкувалися. Чи була розмова про його бізнес? Ніколи таких розмов не було, а я спілкувався з ним у своєму житті близько півтора десятків разів", - сказав він в інтерв'ю українським телеканалам, показаному у вівторок ввечері.

"Про що ми говорили? Звичайно, анекдот про Путіна. Друге - ми поговорили про політичну ситуацію в столиці. Чесно скажу, що я натякнув про неприйнятність фінансової підтримки того радикального шоу, яке влаштував Саакашвілі в центрі Києва. Чи прийняв це до уваги Коломойський або ні - це його справа, я не диктую бізнесу, кого підтримувати ", - підкреслив генпрокурор.

Ю.Луценко зазначив, що свого часу лобіював призначення І. Коломойського главою Одеської обласної державної адміністрації. "Тому що тоді це давало дуже багато відповідей: про відсутність антисемітизму, чим лякали наших західних партнерів, про необхідність консолідації всього бізнесу прифронтових областей на відсіч російським і проросійським силам. Зрештою, це показувало необхідність співпраці бізнесу і нової влади", - пояснив він.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА