18:42 27.12.2017

В "Укроборонпрому" немає офіційного підтвердження про відставку глави держконцерну Романова

1 хв читати
В "Укроборонпрому" немає офіційного підтвердження про відставку глави держконцерну Романова

У дежконцерні "Укроборонпром" не мають наразі офіційного підтвердження інформації про відставку глави держконцерну Романа Романова, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в середу в дежконцерні.

"Наразі жодної офіційної інформації з цього приводу немає", - повідомило джерело агентства в "Укроборонпромі".

"Як відомо, оборонний сектор, і ОПК зокрема, перебувають у підпорядкуванні президентської вертикалі, і це кадрове рішення є компетенцією глави держави. Можна висловити припущення, що відставка Романова, як" сигнал "позитивних трансформацій в оборонному секторі, радше буде прийнята, ніж не прийнята, і не виключено, що вже найближчим часом", - сказав він.

"Як відомо, ефективність держменеджменту в національному секторі безпеки і оборони - сьогодні вкрай гостре питання, а критерії оцінки ефективності, зокрема й наших зарубіжних партнерів і союзників, залежать, зокрема й від політичної кон'юнктури", - зауважив співрозмовник агентства.

Як повідомлялося, під час засідання Кабінету Міністрів у середу прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що порушуватимеме перед президентом питання про звільнення голови держконцерну "Укроборонпром" за невиконання доручення уряду про погашення заборгованості із заробітної плати на належному держконцерну "ДП "Миколаївський суднобудівний завод" (донедавна ДП "Суднобудівний завод ім.61 комунара"- ІФ).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА