06:56 28.12.2017

За минулу добу бойовики 4 рази обстріляли українські позиції, поранені двоє військовослужбовців

1 хв читати
За минулу добу бойовики 4 рази обстріляли українські позиції, поранені двоє військовослужбовців

За минулу добу бойовики 4 рази обстріляли позиції Збройних сил України, внаслідок чого двоє військовослужбовців сил АТО отримали легкі поранення, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"Упродовж минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили чотири прицільних обстріли позицій Збройних Сил України. Всі порушення режиму перемир'я відбулися на Донецькому напрямку", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в фейсбуці в четвер вранці.

На Приазов'ї в світлий час доби бойовики провокували українських воїнів у бойових протистояннях поблизу Водяного. Тут противник спочатку з великокаліберних кулеметів обстріляв українські оборонні укріплення з непідконтрольної українському уряду Саханки, а в подальшому - вів вогонь з гранатометів і стрілецької зброї з тимчасово окупованої Ужівки. Ввечері ворог з гранатометів і стрілецької зброї порушив перемир'я в передмісті Авдіївки.

Також на підступах до цього прифронтового міста активізувався снайпер противника, який обстрілював опорні пункти української армії. Окрім того, під вогонь з легкого піхотного озброєння потрапили захисники Кам'янки.

"На інших ключових ділянках нашої оборони порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - сказано в повідомленні.

Українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА