11:19 03.01.2018

У Львівській області правоохоронці затримали керівника підприємства за вимагання 45 тис. грн хабара

1 хв читати
У Львівській області правоохоронці затримали керівника підприємства за вимагання 45 тис. грн хабара

У Львівській області працівники управління захисту економіки Національної поліції і військової прокуратури Львівського гарнізону затримали директора товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ) при отриманні суми хабара в розмірі 45 тис. грн, повідомляє прес-служба департаменту захисту економіки Нацполіції України.

"За таку "грошову винагороду" директор товариства пообіцяла повернути конфіскований товар. Зловмисницю затримано в порядку ст. 208 КПК України та обрано запобіжний захід - утримання під вартою з можливістю внесення 128 тис. грн застави", - йдеться в повідомленні.

Оперативники обласного управління захисту економіки Нацполіції встановили, що товар, вилучений працівниками Львівської митниці під час незаконного переміщення через державний кордон України, везли на зберігання і подальшу утилізацію до товариства з обмеженою відповідальністю, де його директор самостійно приймала рішення щодо подальшої долі товару.

Таким чином, зловмисниця вимагала 45 тис. грн неправомірної вигоди за повернення конфіскованого товару. Як зазначається, частина зазначених коштів призначалася посадовим особам Львівської митниці Державної фіскальної служби за внесення неправдивих відомостей до документів фінансово-господарської звітності про фактичне знищення конфіскованого товару.

Військова прокуратура Львівського гарнізону порушила кримінальне проваження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до розподілу коштів, отриманих злочинним шляхом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА